29. mars 2007

Gledelig gjensyn!

I dag har det vært engelsk for barna her på Tezukayama. De fleste visste ikke at jeg var kommet tilbake fra Norge, og det var mange overraskede fjes å se. Etter timen kom en av ungene bort til meg og lurte på om jeg kom neste gang også. Så jeg tror gleden over å se hverandre var gjensidig.

Mens jeg har vært i Norge har Rebekka (ettåring) hatt hovedansvaret for undervisningen. Og hun har gjort en kjempejobb. Barna har blitt kjempegode til å huske ord og lære nye ting! I det siste har også nyankommet misjonær Ruth Kari Topland vært med og hjulpet. Jeg gjorde ingenting i timen i dag, bare så på. Kjempefin engelsktime!

Og så er altså våren på god vei her nå. 20 grader og snart utsprungne kirsebærblomster er veldig fint. Foreløpig er det bare noen få blomster, og enorme mengder med knopper. Men med denne temperaturen tipper jeg vi vil oppleve bugnende trær og folkefest i parkene på søndag. Da er det meldt fint vær, og mange vil nok benytte anledningen til å spise lunsj under de vakre trærne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Her sitter vi og leser med store store smil om munnen:)- Godt å lese at du er tilbake på Tez med alle de gode menneskene der.
Du ruler!
Klem fra Ragne og håndtrykk fra Henrik;)-