7. desember 2008

Christmas Praise

I dag har vi hatt den første julesamlingen i Nankai kirke. Christmas Praise ble en samling fylt av sang. Kaori Kurisaki (bildet over) holdt en flott minikonsert med både egenkomponerte sanger og julesanger. Det var masse allsang og den runget virkelig i det flotte kirkereommet.

Leo Tolstojs "Skomakeren" ble lest opp med bilder som illustrasjon og jeg hadde en andakt over temaet "hva er jul?" Det er det nemlig ikke opplagt at alle vet her i Japan.

Christmas Praise er en av samlingene vi har hatt litt utadrettet reklame for. Til sammen ble vi 24 deltakere, hvorav flere ikke hørte til menigheten. Vi ønsker å vise lokalmiljøet den nye kirken Hakotsukuri har fått, så det er bra at nye finner veien.

21. desember er det duket for årets julegudstjeneste. To dager senere er det julesamling for barna på ettermiddagen og lysmesse om kvelden. Spesielt de to siste er arrangement vi håper at mange nye vil finne veien til. Vær gjerne med å be for disse samlingene. Julen er en tid da mange går i kirken. Måtte det bli fullt i Nankai kirke denne julen!

Ingen kommentarer: