20. mars 2009

En gledens dag!

Manabu Kurisaki, kirkepresident Shigeo Sueoka og Isao Eriguchi.

-I dag er en stor, gledens dag, proklamerte visepresident i Kinki-kirken, Terumitsu Hagenoshita. Høydepunktet på Kinki-kirkens årsmøte var da Manabu Kurisaki og Isao Eriguchi ble ordinert til prester. 

En fullsatt Kashihara kirke tok vel imot de nye prestene, som kom med følelsesladde hilsener etter ordinasjonen. I en tid der kirken sliter i mange motbakker, var det godt å kunne ta imot de to unge som nye prester.

President i Kinki-kirken, Shigeo Sueoka, forrettet ved ordinasjonen og fikk gleden av å legge stolaen over skuldrene til de to nye prestene.

-Dere er ikke alene om tjenesten. I dag har dere blitt del av et fellesskap der vi deler både gleder og sorger, oppturer og nedturer, sa han i sin hilsen til de to prestene. 

Årsmøtet for øvrig hadde ikke de store sakene, men bar preg av konsolidering og utrettelig arbeid. Et viktig element i årsmøtet var 2-minutters presentasjon fra hver menighet i kirken. Det var både spennende, moro og interessant å høre hvor mye forskjellig som foregår rundt omkring i menighetene. 

3 kommentarer:

Mario sa...

Hei, eg er ikkje VELDIG flink til å fylgje med, men er innom bloggen av og til. Ser du hadde bursdag 18. mars, gratulerer med overstått! :-) Vonar du sjølv har det bra! Klem frå Mario

Henrik Guii-Larsen sa...

Heisann!!

Grattis med dagen litt på etterskudd:)-
Og omedeto gozai masu (var det ikke det, da) med to nye prester i Kinki!!

Ber for Japan, deg og kirken hver dag.

Hjertelige hilsner fra et Norge i gryende vår:)-

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg