1. november 2008

Julen nærmer seg


I går hadde jeg besøk av Rumiko Ishida og Rie Tanaka for å planlegge det første julearrangementet vi skal ha i Nankai kirke. Kirken ble jo bygd i vår, derfor er det første jul i nytt bygg for menigheten.

Det er mulig å ikke legge merke til at julen nærmer seg i Japan. På kjøpesentrene har vi allerede juletrær og julemusikk som strømmer ut av høyttalerne. Julen er en kjent høytid, selv om ikke alle helt vet hva som skjedde da. Av denne grunn er det også en god mulighet for kirken til å fortelle hva kirken faktisk er og hva julen egentlig handler om.

7. desember skal vi ha "Christmas praise" i Nankai kirke. Da får vi besøk av Kaori Kurisaki, som skal synge for oss, og vi skal ha et realt førjulsmøte. Vi håper å skape en samling som fokuserer på hva julen egentlig er, som er stemningsfylt, og som gjør at folk får lyst til å komme tilbake til jul for å feire jul med ekte innhold.

Dette er en god anledning for å treffe folk i nabolaget som vi enda ikke har kontakt med. Det kan også være en god anledning for folk som ikke har kommet til kirken på en stund å komme igjen. Vær derfor gjerne med å be for denne samlingen, om at forberedelsene må bli gode og at folk kommer.

Ingen kommentarer: