30. november 2008

Gode refleksjoner i Osaka


På fredag traff jeg alle som er ansatt i kirken i Osaka. Det er regionale arbeidermøter et par ganger i halvåret. Denne gangen skulle vi markere at det var siste møtet for Åshild Bjørkum Furukawa. Hun avslutter tjenesten i Japan etter 40 år i landet.

Denne gangen skulle vi egentlig hatt workshop med undervisning fra Norge, men på grunn av sykdom måtte dette gå ut. Vi prøvde imidlertid ut et analyseopplegg, SWOT-analysen, som vi skulle hatt på workshopen.

Hensikten med denne er å prøve å finne litt mer ut om hva slags muligheter og hindringer som påvirker måloppnåelse. Vi reflekterte over hva som påvirker arbeidet med å få spredd evangeliet ut til flere i Osaka.

Det ble en fin samtale etter refleksjonene den enkelte hadde om sin menighet. Ut fra engasjementet tror jeg flere satte pris på å få en slik anledning til å reflektere over egen menighets situasjon. La oss be om at denne måten å arbeide på også kan slå rot i den enkelte menighet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Odd Bjarne !! Kjekt å finne deg her, og kjekt å kunne følge med på hva du driver med i Japan ! Vi har vært hjemme i et og et halvt år nå; vi har nemlig vært tre år på Sjømannskjerka i Singapore fra 2004-2007. Ungene vokser; Ingrid er 18 og går i 3.kl.på St.Olav vg skole på IB linja , Erlend er 16 og går på musikklinja på Svithun i Stv., og Kristin går i 9.klasse (konfirmant til våren) på Teinå. Og T og jeg er tilbake i våre jobber. HAr du det bra?? Klem fra alle oss ! Inger