30. april 2009

Ravinala på besøk

Besøk er alltid koselig. For et par uker siden hadde jeg besøk av seks kvinner på reise med Ravinala Reiser, som er er et reiseselskap som arrangerer reiser til misjonsland. I løpet av besøket i Japan  var en av dagene var satt av til å møte misjonærer. Jeg fikk gleden av å ta imot seks deltakere som med stor interesse spurte om misjon, kirke, folk, kultur og mye annet.

Da folk i Nankai hørte at det kom besøk fra Norge, var det mange som ønsket å møte dem. Nankai menighet fikk jo god støtte fra norske misjonsvenner under byggingen av kirken. Vi lagde derfor en felles lunsj i kirken og et lite møte etterpå, der vi sang både japanske og norske sanger. 

Foruten møtet med folkene fra Nankai menighet, ble nok fiskeauksjonen på Hakotsukuri høydepunktet for de fleste. Blekksprukt og fisk i alle varianter fra Osakabukta var ganske så spennende. Ann- Christin Johansen, barne- og ungdomsarbeider i NMSU Oslo/Borg, var den modigste, og holdt blekkspruten i egne hender. Skrekkblandet fryd er kanskje en rett beskrivelse på den opplevelsen.




1 kommentar:

Anonym sa...

Her er det lett å kjenna seg att, ja! Du har ein kjempeattraksjon å ta turistar til på det markedet!
Takk for sist forresten! Åslaug